Despre Erica Venemozer

Îmi pare bine să te cunosc!

Erica Venemozer, consultant și trainer pentru antreprenori, fondator xperience victory

Sunt Erica Venemozer, optimistă, energică, dornică să aduc BUCURIE în viața oamenilor. 

De-a lungul carierei mele am trecut de la posturi de execuție la posturi de conducere, am coordonat și construit echipe de peste 1400 de persoane, am creat și implementat proceduri și sisteme în organizații mici și mari. În sfârșit după 30 de ani îmi trăiesc visul,  am trecut de la statutul de angajat la cel de antreprenor.

Adevărata mea pasiune este abordarea holistică a unei afaceri, adică crearea și dezvoltarea unor echipe puternice, evaluarea și optimizarea proceselor, crearea unor indicatori cheie care le conferă antreprenorilor imaginea de ansamblu și astfel au posibilitatea să fie la “cârmă” de oriunde și oricând. 

Și pentru că mi-am dorit să devin medic când am fost mică, abordarea holistică a afacerii o realizez împreună cu echipa mea, utilizând metoda MEDIC.

M

MESAJ

E

EVALUARE

D

DIAGNOSTIC &
TRATAMENT

I

IMPLEMENTARE

C

CONTROL

Apasă pe butonul de mai jos, completează formularul și rezervă chiar ACUM un apel gratuit cu mine!

Îmi place să trăiesc în armonie, să creez acea armonie între viața profesională și personală, petrec o mare parte din timpul meu cu cei doi copii ai mei, călătorim prin lume, iubesc să cunosc culturi noi și diverse, să am experiențe culinare memorabile, să citesc cărți, să fac sport.

Mă găsești pe următoarele rețele sociale

error: Continut protejat!
Scroll to Top
Prin înscriere sunt de acord să fiu contactat prin email și/sau telefon și să primesc informații și materiale de la Erica Venemozer.