Despre Erica Venemozer & Renate Schwarzkopf

co-fondator

Erica
Venemozer

Sunt Erica Venemozer, optimistă, energică, dornică să aduc BUCURIE în viața oamenilor. 

De-a lungul carierei mele am trecut de la posturi de execuție la posturi de conducere, am coordonat și construit echipe de peste 1400 de persoane, am creat și implementat proceduri și sisteme în organizații mici și mari. În sfârșit după 30 de ani îmi trăiesc visul, am trecut de la statutul de angajat la cel de antreprenor.

Adevărata mea pasiune este abordarea holistică a unei afaceri, adică crearea și dezvoltarea unor echipe puternice, evaluarea și optimizarea proceselor, crearea unor indicatori cheie care le conferă antreprenorilor imaginea de ansamblu și astfel au posibilitatea să fie la “cârmă” de oriunde și oricând. 

Și pentru că mi-am dorit să devin medic când am fost mică, abordarea holistică a afacerii o realizez împreună cu echipa mea, utilizând metoda MEDIC.

Îmi place să trăiesc în armonie, să creez acea armonie între viața profesională și personală, petrec o mare parte din timpul meu cu cei doi copii ai mei, călătorim prin lume, iubesc să cunosc culturi noi și diverse, să am experiențe culinare memorabile, să citesc cărți, să fac sport.

co-fondator

Renate Schwarzkopf

Sunt Renate Schwarzkopf și sunt o persoană analitică, care iubește sistemele, atentă la detalii și pasionată de creștere. Iubesc să transform lucrurile și ideile complicate în variante simple și clare, pe înțelesul tuturor.

Profesia mea inițială, de medic rezident chirurgie cardiacă pediatrică, m-a învățat cât de importantă este inteligența emoțională în orice ai face, dar mai ales atunci când lucrezi cu oameni suferinzi. Am înțeles cât de importantă este dezvoltarea mea ca om, motiv pentru care, în 2019, m-am înscris în echipa John Maxwell.

Pe de altă parte am văzut avantajele unui sistem, a unei strategii, precum și dezavantajele semnificative atunci când nu există unul. Orice activitate are nevoie de organizare pentru a se desfășura corespunzător, iar participanții trebuie să știe pașii de urmat în orice situație.

Tot în cadrul spitalului mi-am dat seama cât de împlinită mă simțeam în momentele în care explicam pacienților și părinților ceea ce urma să se întâmple, „traduceam” informațiile medicale într-un limbaj simplu, de cele mai multe ori ajutându-mă de desene. Iubesc să transform lucrurile aparent de neînțeles într-o formă „ușor de digerat”.

O dată ce am pus cap la cap toate acestea, am realizat că o carieră în medicină nu mă împlinește și am decis să fac o schimbare majoră în viața mea. Acum pasiunea mea este să găsesc cea mai bună metodă pentru a transforma visele vizionarilor în realitate. Astfel, am trecut de la statutul de medic, la cel de antreprenor, alături de Erica Venemozer.

Misiunea noastră

Împreună ajutăm antreprenorii să-și regăsească entuziasmul, să-și crească profitul și să fie în controlul afacerii lor de oriunde și oricând prin construirea unor echipe puternice, prin optimizarea proceselor și crearea unor indicatori cheie personalizați și nu numai.

Aristotel ne spune că:

„Întregul este mai mult decât suma părţilor sale.”

La fel și afacerea ta este mai mult decât departamentele ei, este mai mult decât oamenii care lucrează pentru tine. Afacerea ta include și sistemul în care sunt incluse toate părțile ei, felul în care ele interacționează și rezultatul acestei interacțiuni.

Abordarea holistică a unei afacerii are la bază tocmai această idee că ea este formată din părți interdependente, iar dacă o parte nu funcționează corespunzător, întreaga afacere va avea de suferit.

Prin această abordare utilizăm toate uneltele metodei MEDIC, dar ne axăm și pe educația antreprenorilor și pe participarea acestora la procesul de „vindecare” a afacerii.

M

MESAJ

E

EVALUARE

D

DIAGNOSTIC &
TRATAMENT

I

IMPLEMENTARE

C

CONTROL

Apasă pe butonul de mai jos, completează formularul și rezervă chiar ACUM un apel gratuit cu noi!

Ne găsești pe următoarele rețele sociale

error: Continut protejat!
Scroll to Top
Prin înscriere sunt de acord să fiu contactat prin email și/sau telefon și să primesc informații și materiale de la Erica Venemozer.