Omul devine ceea ce gândește 2020 - XPERIENCE VICTORY

Preia controlul asupra gândurilor tale

Dacă dorești să preiei controlul asupra gândurilor tale pentru a-ți îmbunătăți viața, sau de ce nu, chiar pentru a schimba parcursul ei, simplul fapt că citești această pagină este una dintre cele mai bune investiții pe care le faci vreodată.

Nu este un secret faptul că oamenii de succes, au o atitudine de învingători, au autocontrol, gândire corectă și calm.

Poate este și cazul tău:

 • Vrei să ai mai mult control asupra gândurilor tale
 • Vrei să (re)găseșți direcția în viața ta
 • Vrei să ai un cuvânt de spus în povestea ta
 • Vrei să crești
 • Vrei să îmbunătățești ceva în viața ta
 • Ai senzația că viața ți se întâmplă

Oamenii de succes au gânduri de calitate. Dar pentru a avea o viață cu adevărat încununată de victorii e nevoie de mai mult decât dorințe. E nevoie de consecvență. Consecvență în gânduri, consecvență în direcția asumată, consecvență în acțiuni. Nu a zis nimeni că e ușor. Dacă ar fi ușor, toată lumea ar avea o viață de vis. Cu toate acestea diferența nu este dată de ușurința călătoriei. Diferența vine de altundeva. Diferența este că oamenii de succes continuă să facă următorul pas, iar ceilalți nu.

Nu-i așa că te-ai săturat să trăiești o viață plină de frustrări?
Nu-i așa că este timpul să ai un cuvânt de spus în povestea ta?
Nu-i așa că ești pregătit să-ți transformi viața?

De aceea sunt încântată că ai un interes în acest program „Omul devine ceea ce gândește”.

Sunt Erica și îți înțeleg dorința de a te „vindeca”.

Majoritatea oamenilor suferă de „scenarită cronică”, adică își fac permanent griji, își imaginează cele mai sumbre scenarii. Sunt una din persoanele care m-am vindecat de această „boală”.

Cum am reușit?

Am eliminat gândirea negativă, limitativă din viața mea!

Și cum am făcut asta?

Am descoperit că pot să depășesc îndoctrinarea educației mele și pot să schimb gândirea programată anterior. Am puterea să aleg cum să folosesc puterea gândurilor și să nu fiu o victimă a lor!

 • Decide să te focalizezi doar pe gândurile care te duc la viața dorită.
 • Decide să fii în control.
 • Decide să trăiești cu adevărat, nu să lași viața să ți se întâmple.
 • Decide TU! CE și CUM să gândești.

Omul devine ceea ce GÂNDEȘTE

Omul devine ceea ce gândește este un program de conștientizare, împărțit în 9 lecții (+1 lecție bonus) care te ajută să ai mai mult control asupra gândurilor tale, să îți (re)găsești direcția în viață, să te transformi în cea mai bună variantă a ta.

 Prin intermediul lui:

 • Descifrăm secretele din lucrarea lui James Allen
 • Înțelegem puterea minții
 • Utilizăm această putere pentru a trăi viața pe care ne-o dorim
 • Descoperim și aflăm cum putem evita greșelile pe care le face toată lumea
 • Extragem pașii esențiali pentru a atinge succesul în fiecare latură a vieții

CONȚINUT PROGRAM

LECȚIA 1

Introducere

LECȚIA 2 și 3

Rațiunea și caracterul

LECȚIA 4

Efectul gândurilor asupra circumstanțelor

LECȚIA 5

Efectul gândului asupra
sănătății și a corpului.

LECȚIA 6

Gând și scop

LECȚIA 7

Realizarea

LECȚIA 8

Viziunea

LECȚIA 9

Liniștea sufletească


Suflete rătăcite în furtună, oriunde ați fi, în orice condiții ați trăi, să știți acest lucru – în oceanul vieții, insulele de binecuvântare zâmbesc și țărmul însorit al idealului vostru așteaptă venirea voastră. Țineți-vă mâinile ferm pe cârma gândurilor voastre. În barca sufletului vostru Maestrul comandant se înclină. El doar doarme, treziți-L. Autocontrolul este forța. Gândirea corectă este stăpânirea. Calmul este putere.
Spuneți inimii voastre: Pace, fii liniștită!

James ALLEN

Acest pasaj face parte din cartea „Omul devine ceea ce gândește”. Îmi amintesc și acum prima dată când am citit această carte mică. Chiar la sfârșit a fost acest pasaj pe care l-am recitit de cel puțin 10 ori și a devenit unul din preferatele mele. În momentele în care m-am simțit „un suflet rătăcit în furtuna” vieții mele, această carte mi-a dat speranță, conștientizări și curaj să merg mai departe.

Mi-am dat seama că pot alege să nu mai fiu „rătăcită”. În acel moment perspectiva mea asupra vieții s-a schimbat radical. Am realizat pentru prima dată:  eu dețin controlul gândurilor mele. Am realizat că eu sunt maestrul creator al vieții mele. Și, pas cu pas, am învățat să preiau cârma „în barca sufletului meu”. Pentru că am înțeles. Devin ceea ce gândesc.

Tu ce crezi? Chiar așa să fie? Omul devine ceea ce gândește?

Eu îți spun cu tărie DA! Și știi de ce? Pentru că eu chiar am trăit și trăiesc și acum acest lucru. Am recitit cartea de nenumărate ori. Și de fiecare dată am înțeles tot mai profund faptul că gândurile mele au creat realitatea mea.

Mi-am amintit cum am experimentat în viața mea, agonia, rezultat al gândirii mele negative, limitative, care m-a ținut pe loc sau, uneori, chiar m-a împins în spate în viața mea. Însă am experimentat și extazul. Astfel că după 30 ani m-am reinventat, m-am transformat. Am făcut schimbări majore în viața mea. Am trecut de la statutul de angajat la cel de antreprenor, mi-am schimbat cariera, din om al cifrelor am devenit om al sufletelor.

Da, sunt foarte multe persoane care pornesc pe drumul schimbării cu o dorință puternică să reușească, să treacă de la mentalitatea de resemnat, de „nu am ce să fac, asta e” la mentalitatea de „cum pot să fac”, dar care se pierd și renunță pentru că nu au o hartă care să îi ghideze.

Știu cât de frustrant poate să fie să ai o dorință puternică să îți îmbunătățești viața și să nu știi efectiv de unde să începi.

Omul devine ceea ce GÂNDEȘTE

Omul devine ceea ce gândește este o hartă a sistemului gândirii, o hartă ce explică modul de funcționare a minții și care îți va lua povara confuziei de pe umeri.

În același timp știu cât de important este să înveți, dar cel mai important e de la cine înveți! Știu cât de important este să înveți de la cineva care a trecut prin aceleași experiențe ca și tine, și care nu vorbește din cărți!

Omul devine ceea ce gândește este programul pe care l-am testat și care funcționează.

Eu am trăit și trăiesc acest program, l-am aplicat și îl aplic în viața mea, și mi-a adus rezultate:

Libertate! Liniște sufletească! Împlinire! Fericire!

Poate ți se par noțiuni abstracte, dar eu chiar le trăiesc!

Așa că am stat și m-am gândit…

Ce să fac? Cum să fac? Vreau să te ajut și pe tine să crești! Să te reinventezi! Să trăiești o viață așa cum alegi tu! Vreau să dau mai departe ceea ce am descoperit eu investind 12 ani și mulți, foarte mulți bani în creșterea mea personală.

Și am o veste extraordinară pentru tine! Tu nu trebuie să investești 12 ani, și nici acei foarte mulți bani, deoarece acest program concentrează exact ce ai nevoie pentru a prelua controlul asupra gândurilor tale, asupra vieții tale, să dai un RESTART de succes în viața ta.

Cum funcționează programul
"Omul devine ceea ce gândește"

Toate materialele de curs, materialele descărcabile și instrucțiunile sunt puse la dispoziție pe o platformă făcută exclusiv pentru membri. Le vei putea urmări și parcurge în ritmul propriu.

Urmărește
video-urile

Accesează sesiunile video atât de pe laptop, cât și de pe telefon sau tabletă.

Folosește
caietul de lucru

Le poți lista și te vor ajuta în a nota gândurile tale și noile conștientizări.

Alătură-te
apelurilor LIVE

Învață din întrebările celorlalți și pune propriile întrebări pentru a face următorul pas pentru tine.

Înscrie-te în grupul privat de facebook

Conectează-te cu alții ca și tine. Interacționează și împărtășește trăirile și conștientizările tale.

Povestea reală a trecerii mele de la o viață mediocră la o viață plină de semnificație

Eram în anul 4 de facultate, eram căsătorită, aveam un copil mic acasă. Lucram ca și contabilă, cu un salariu mic. A venit sesiunea. La Cluj.

Mai am 3 lei, și 2 zile de stat în Cluj. Îmi este foarte foame.

Mă uit în sacoșă.

Ce avem aici? O bucată de slănină și o bucată de pâine. Wooooooow, bogăție! Să mănânc slănină doar cu pâine? Nu merge.

Cu ce se potrivește cel mai bine slănina? Cu ceapă, nu-i așa?

M-am dus și mi-am cumpărat exact o ceapă, că să alunece cumva slănina.

În timp ce mâncam mi-am promis:

Nu mai vreau să trec prin astfel de momente, niciodată! Nu mai vreau să-mi fie foame vreodată! Voi ajunge director, voi purta tocuri, geantă diplomat, voi avea șofer la scară! Am să ajung MARE! Termin această facultate orice ar fi. Sunt deșteaptă, pot, voi demonstra că pot, le voi demonstra că pot.

Aceste gânduri erau atât de puternice încât îmi invadau fiecare celulă, în fiecare secundă a zilei. Această focalizare a gândurilor mele mi-a direcționat acțiunile, care apoi mi-au determinat comportamentele, și care la rândul lor mi-au adus rezultatele. Cu alte cuvinte modul în care gândești îți determină viața.

Am terminat facultatea și mi-am spus în continuare:

Învață, muncește, citește, fii la curent cu toate noutățile din domeniu, găsește-ți mentori care să te învețe toate secretele meseriei, demonstrează că ești bună, și atunci vei cunoaște succesul.

Care a fost Definiția SUCCESULUI pentru mine la acel moment?

Să demonstrez tuturor că sunt bună, în toate domenile vieții, în profesie, ca și mamă, soție, gospodină în casă.

La 30 de ani, am ajuns director economic la Consiliul Județean, eram căsătorită, aveam 2 copii minunați, carieră, casă, mașină, șofer, tocuri, salar bun. Am ajuns MARE! Am demonstrat tuturor că sunt bună! M-am dedicat în totalitate celorlalți, familiei, job-ului! Am atins succesul!

Am atins succesul!?

Atunci de ce…

După aproximativ 11 ani, am cu 25 de kg în plus, am probleme de sănătate, sunt în depresie, sunt nefericită, sunt debusolată.

Erica 1
rsz_erica-venemozer

Și au început întrebările! A început dialogul intern! Și uite așa gândurile care înainte mă împingeau să demonstrez altora diferite lucruri s-au transformat în întrebări.

Este viața mea, A MEA? Eu pentru cine trăiesc? Ce vreau eu cu viața mea? Încotro să o apuc? De ce nu sunt fericită? De ce mă simt ca un „suflet rătăcit în furtună”?

Câți dintre voi, v-ați pus astfel de întrebări?

În cele din urmă numeroasele întrebări s-au redus la 3. Trei întrebări – reprezentând esența a ce trăiam în acea perioadă. Dar răspunsurile la cele 3 întrebări au venit mai târziu.

În anul 2012 am divorțat, copiii au plecat, tatăl meu a murit, iar eu am rămas singură cuc. A fost momentul în care am început să plantez alte gânduri-„buruieni în grădina minții mele”.

Ce greu îmi este! Am o cruce foarte grea! Doamne cât sunt de ghinionistă!

Apoi apăreau cele 3 întrebări din nou. Simțeam că după ce găsesc răspunsurile totul se va schimba.

Și am început călătoria prin labirintul minții mele. Am participat la numeroase cursuri de dezvoltare personală, seminarii, workshop-uri, am citit tone de cărți, și totuși… nu găseam răspunsurile.

Au mai trecut 2 ani, eu aveam aceleași 3 întrebări, iar răspunsurile erau doar parțiale.

Doamne, dă-mi un semn! Ce să mai fac? Au trecut 2 ani. Te rog! Ajută-mă! Nu văd nicio cale.

Semnul a venit printr-un anunț pe Facebook „UBB Cluj Napoca, Facultatea de psihologie organizează examen de admitere…”

După trei săptămâni de învățat intens, nopți nedormite, emoții, a venit și rezultatul dorit: ADMIS

Mulțumesc, Doamne!

Și au urmat 3 ani minunați, cu profesori extraordinari, cu materii fascinante, cu nenumărate momente de WOW. După acești 3 ani, am început să dezleg misterul. Am primit răspunsul la 2 din cele 3 întrebări. A mai rămas una.

Am reînceput căutarile, de data aceasta cu mai mult entuziasm deoarece misiunea era deja parțial îndeplinită. M-am înscris pe platforma Empowered Living România. Ca și bonus la unul din programele parcurse am avut ocazia în iunie 2018, să particip la un eveniment live la Cluj, cu Paul Martinelli și Daniela Nica, si mi-am zis:

Voi adresa a treia întrebare lui Paul Martinelli, poate voi primi răspunsul! Și VISUL meu va deveni realitate!

Însă în mintea mea a început o bătălie. Pe de o parte îmi doream foarte mult să aflu răspunsul, pe de altă parte frica și-a făcut cunoscută prezența:

Ce să faci? Tu? Să-i pui o întrebare lui Paul Martinelli? Eu cred că glumești! Tu? Ție ți-e groază să vorbești în public! Tremuri toată, vocea îți tremură, ai palpitații, rosești. O să te faci de râs!

Tot atunci însă, timid, o voce mică s-a făcut auzită:

Dacă vreau cu adevărat, POT!

Ce credeți că am făcut mai departe? I-am adresat întrebarea lui Paul?

Da!

Am primit răspunsul?

Da!

Răspunsul a fost: Uită-te la alții care au obținut ceea ce vrei să obții tu! Fă ceea ce au făcut ei!

Cine era în dreapta lui Paul?

Daniela Nica.

Asa că am decis.

Voi călca pe urmele ei. Dacă ea își trăiește visul, și eu pot. Nu e nevoie să reinventez roata. Merg pe urmele ei. Urmez traseul ei.

Zis și făcut! M-am înscris în John Maxwell Team, o comunitate de speakeri, traineri și coachi de elită.

Abia acum, după ce am străbătut acest traseu cu numeroase suișuri și coborâșuri pot spune că am primit cu adevărat răspunsurile la toate cele 3 întrebări.

Și dacă ai avut răbdare să citești până aici, hai să îți spun și întrebările. Ele sunt următoarele:

Cine sunt eu? Ce vreau să trăiesc? Cum să fac, să trăiesc ceea ce sunt și ceea ce vreau?

Dupa 8 ani de căutări, rătăciri și poticniri…

Visul meu a devenit realitate! Sunt speaker, trainer, coach, membru certificat John Maxwell Team! Pentru că atunci când îți lansezi visul în Univers, îți aliniezi acțiunile, totul conspiră pentru îndeplinirea lui! Acum știu cine sunt, știu ce vreau să traiesc și știu cum să fac asta! Acum sunt fericită, sunt împlinită!

Lumea are nevoie de VISĂTORI. Lumea are nevoie de cât mai mulți visători ca tine.

Care sunt dorințele, idealurile tale cele mai înalte?

Tu știi că tu ai tot ce-ți trebuie în interiorul tău ca să le îndeplinești? Ești o ființă creativă, plină de resurse în interiorul tău. Lumea are nevoie de TINE și de VISURILE TALE! Tu îți dai seama de acest lucru? Acceptă acest lucru.

James Allen ne spune despre visătorii lumii:

Lumea este frumoasă deoarece ei au existat;
fără ei, umanitatea ar pieri.

Dorința mea este să ajut, să fiu alături de acei oameni care doresc să trăiască, care nu sunt multumiți cu mediocritatea, care doresc să se reinventeze, să se transforme, care vor să treacă de la vis la realitate, să treacă de la afirmația „Cum ar fi dacă…” la trăirea „Ce bine e, ce fericit/ă sunt”!

Cred că viața e frumoasă, merită trăită. Noi suntem creatorii propriei noastre vieți.

Ceea ce îmi frânge inima este când văd oameni triști, oameni care se resemnează, oameni care preferă să fie niște morți vii, pentru că nu au curajul, nu au conștientizarea că “TU, și numai TU ești responsabil de ceea ce există în viața ta, că TU poți reveni la cârma gândurilor tale, să preiei controlul asupra vieții tale”.

Acesta este motivul pentru care am achiziționat licența de predare pentru programul Omul devine ceea ce gândește!

Pentru că am internalizat și trăiesc conform secretelor pe care le-am descoperit.

Pentru mine definiția unei vieți grozave acum, este să FACI ceea ce IUBEȘTI și să IUBEȘTI ceea ce FACI!

Dacă și definiția ta despre o viață grozavă este aceeași, atunci Omul devine ceea ce gândește te poate ajuta să faci exact asta.

 

ERICA VENEMOZER

Vreau să îmi transform și eu viața!

CELE 7 NIVELURI ALE CARACTERULUI

Și numai ca să primești această lecție merită să cumperi programul.

Aceasta lecție conține o diagramă pe cele 7 niveluri ale caracterului, care sunt în concordanță cu cele 7 nivele ale conștientizarii. Ele sunt ca o scară. Aceasta diagramă ne ajută să facem o legătură între emoții și fiecare nivel. Ne ajută să ne dăm seama de ce suntem blocați și cum putem să ne deblocăm. Această diagramă, și explicațiile pe care le-am primit pe marginea ei, mi-a adus claritate. Am simțit cum se ridică confuzia, o greutate imensă de pe umerii mei. M-am eliberat de blocajele în care am fost prinsă ani de zile.

Aceste informații, explicații, le vei primi și tu.

CUM FUNCȚIONEAZĂ MINTEA

Această lecție explică care sunt componentele și modul de funcționare a minții.

Modelul pentru minte explică faptul că există 2 componente, mintea conștientă și cea subconștientă.  Modul prin care cele 2 interacționează este ilustrat prin desene simple care ne ajută să înțelegem procesul gândirii. Aceste noțiuni stau la baza înțelegerii cărții „Omul devine ceea ce gândește” de James Allen. 

Apeluri săptămânale de grup de ghidare, de coaching de grup până la 31.10.2020

Vei avea acces la apeluri săptămânale de ghidare, de coaching de grup timp de 90 zile. Cu cât te alături mai repede acestui program, cu atât ai mai multe apeluri in cadrul carora să poți afla răspunsul la întrebările tale.

După ce se țin live, toate înregistrările sunt postate mai apoi pe platformă, în program. 

Majoritatea programelor oferă doar un apel lunar pentru a-și susține membrii. Eu va ofer de 4 ori mai mult ca număr de apeluri, deoarece sunt determinată să te sprijin, să-ți ofer tot suportul să reușești.  Vrei să ți se răspundă la întrebări, să primești feedback, să primești informații suplimentare sau să faci conexiuni noi? Acesta este locul unde poți face asta.

O sesiune de coaching 1 la 1 cu mine

Ce îți aduce o sesiune de coaching?

Descoperi noi lucruri despre tine, te învață să creionezi și să reevaluezi strategii, te motivează, te învață să te concentrezi, te învață să fii prezent, înveți să iei decizii, obții CLARITATE. Iar CLARITATEA este PUTERE.

Stabilim primii pași în procesul tău de transformare.

 Sesiune de coaching cu durata de 60 de minute.

Pachet SMARALD

699 RON

✔️OMUL DEVINE CEEA CE GÂNDEȘTE

✔️ 9 lecții video – cu acces pe viață
✔️ O versiune pdf a cărții „Omul devine ceea ce gândește” 
✔️ Caiet de lucru cu peste 100 de pagini, în format pdf
Acces la un grup privat de facebook

✔️CELE 7 NIVELURI ALE CARACTERULUI

✔️CUM FUNCȚIONEAZĂ MINTEA

❌APELURI SĂPTĂMÂNALE (până în 31.10.2020) apoi lunare

❌O SESIUNE DE COACHING (60 min) 1 LA 1

Pachet RUBIN

1999 RON

✔️OMUL DEVINE CEEA CE GÂNDEȘTE

✔️ 9 lecții video – cu acces pe viață
✔️ O versiune pdf a cărții „Omul devine ceea ce gândește” 
✔️ Caiet de lucru cu peste 100 de pagini, în format pdf
✔️ Acces la un grup privat de facebook

✔️CELE 7 NIVELURI ALE CARACTERULUI

✔️CUM FUNCȚIONEAZĂ MINTEA

✔️APELURI SĂPTĂMÂNALE (până în 31.10.2020) apoi lunare

❌O SESIUNE DE COACHING (60 min) 1 LA 1

Pachet DIAMANT

2999 RON

✔️OMUL DEVINE CEEA CE GÂNDEȘTE

✔️ 9 lecții video – cu acces pe viață
✔️ O versiune pdf a cărții „Omul devine ceea ce gândește” 
✔️ Caiet de lucru cu peste 100 de pagini, în format pdf
✔️ Acces la un grup privat de facebook

✔️CELE 7 NIVELURI ALE CARACTERULUI

✔️CUM FUNCȚIONEAZĂ MINTEA

✔️APELURI SĂPTĂMÂNALE (până în 31.10.2020) apoi lunare

✔️O SESIUNE DE COACHING (60 min) 1 LA 1

EL logo full gold
logo whiteAsset 4
error: Continut protejat!
Scroll to Top